Серија 6370

Активатор за вентили за мешање од 2" до 5".

Оди до
637012.png
637012_dim~-~page-1.png
637012.png
637012_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Активатор за вентили за мешање од 2" до 5".
Со двоен помошен микропрекинувач.

Технички податоци

Работно време: 180 s
потрошувачка на енергија: 4,5 VA
Класа за заштита: IP 42
Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (250V): 16 (4) A

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Активатор за вентили за мешање од 2" до 5". Со двоен помошен микропрекинувач. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). потрошувачка на енергија: 4,5 VA. Класа за заштита: IP 42. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (250V): 16 (4) A.
3D модели
Текст за опис
Активатор за вентили за мешање од 2" до 5". Со двоен помошен микропрекинувач. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 4,5 VA. Класа за заштита: IP 42. Оцена на контакт на помошен микропрекинувач (250V): 16 (4) A.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi