Missziónk

Caleffi a hatékony hidraulikai megoldások vezető szolgáltatója Olaszországban.

Vállalatunk sikere a teljes körű minőségen alapszik, vagyis minden egyes, a gyártási folyamatot felépítő művelet minőségén. Éppen ezért fontos minden beavatkozás, amelyet a személyzetünk véghezvisz, a tervezéstől a megvalósításon át egészen a vevőszolgálatig.

Még a legkisebb részletek is számítanak, mivelhogy ezek lényegesen visszahathatnak a rendszer egészére.

Ezen elvet szem előtt tartva, a Caleffi társaság elkötelezte magát az alkalmazottai bevonására, hogy mindenki teljes részének érezze magát a folyamatban, amely a végső minőséghez vezet.

Szándékunkban áll mindezért, - és ez a filozófiánk - előtérbe helyezni az emberi erőforrásokat és az innovációkat, keretként egy szigorú morális kódexet adva magunknak, amely megbízhatóságunkat és az elkötelezettségünk iránti tiszteletet tényekké kovácsolja.

Víziónk

 • VEZETŐ POZÍCIÓ

  Olaszországban az ipari és háztartási fűtési és légkondíciónáló rendszerelemek gyártásának vitathatatlan vezetője vagyunk. Szeretnénk továbbra is egy nemzeti referenciapont maradni. 

 • GLOBALIZÁCIÓ

  A világ több, mint 50 országában vagyunk jelen, és a kirendeltségeinken keresztül működünk. Határozottan hisszünk egy homogén és összehangolt globalizációs folyamatban.

  Jövőbeli célunk egy, a közös értékeken alapuló interkulturális marketingprogram elindítása.

 • INNOVÁCIÓ

  Terveink közt szerepel a kutatás-fejlesztési programok serkentése, hogy kielégítsük a piac valódi szükségleteit, anélkül, hogy megfeledkeznénk arról, hogy a technikai és technológiai képességek fejlesztése egyike a haladás esszenciális tényezőinek.

Philosophy

 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  (customer care)

  Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az ügyfélszolgálatunk lelkiismeretes és figyelmes legyen az ügyfeleink szükségleteivel, szállítási szolgáltatásokkal, konzultációkkal és az ő igényeikre szabott műszaki támogatásokkal kapcsolatban.

 • KÖRNYEZETVÉDELEM

  Célunk, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsuk az energia és nyersanyag takarékos felhasználását, így védve a környezetet, amelyben élünk.

 • A MUNKAKÖRNYEZET

  Egy biztonságos és kényelmes munkakörnyezet kialakítására törekszünk, ahol mindenki tudatában van a feladatival járó kockázatoknak. Egy környezet, amely további személyes és szakmai fejlődésre ösztönöz.

 • SZAKMAI KÉPZÉS

  Folyamatos képzés biztosítására törekszünk, amelyet elengedhetetlennek tartunk ahhoz, hogy képesek legyünk a technológia folyamatos fejlődése által felvetett kihívásokkal szembenézni.

 • KAPCSOLAT A MUNKATÁRSAKKAL

  Alapvetőnek és fontosnak tartjuk, hogy ezen kapcsolatok a kölcsönös és létfontosságú lojalitáson, áltláthatóságon és együttműködésen alapuljanak.

 • VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

  A gyenge gazdasági helyzet, illetve minden, a vállalat működésében szerepet játszó privát- és közszereplő szociális és környezeti elvárásainak figyelembe vételével dolgozunk.