A vállalat, az egyik vezető az olasz gyártmányú háztartási és ipari fűtési, légkondicionáló és csőhálózat rendszer alkatrészek piacán, és egy hozzáértő ellátója a legmodernebb rendszermegoldásoknak, 2011-ben ünnepelte működésének 50-ik évét. Ezen olasz vállalat egy nemzetközi csoport tagja, amely több, mint 1 000 alkalmazottat foglalkoztat a különböző értékesítési irodáiban és fióktelepein Európában, Amerikában, Kínában, Japánban és Ausztráliában.

Caleffi

Az 1978-ban alapított RDZ az olasz vállalkozói élet egyik vezető vállalata. UNI EN ISO 9001: 2000 tanúsítvánnyal rendelkezik,  padlófűtési és -hűtési rendszereket, sugárzó fűtési- és hűtési rendszereket falakra és mennyezetre, hőmérséklet-szabályozó egységeket és légkezelő megoldásokat  tervez és hoz létre  háztartási és ipari rendszerek számára. A vállalat jelenleg kb. 70 személyt foglalkoztat és kb. 40 millió Euró az éves forgalma. Az elmúlt 10 évben kb. 7000 épületgépészeti szakember vett részt a híres tréningképzéseiken a vállalat konferenciaközpontjában.

RDZ

Ez az épületgépészeti vállalat nagy sikert tudhat magáénak Észak-Európában, illetve egy régi Caleffi-partner, ezáltal teszi lehetővé csoportunknak egy direkt támaszpont kiépítését az angolszász területen, ezen belül az Egyesült Királyságban és Írországban, a magasan képzett és különlegesen tehetséges értékesítési szervezetén keresztül. 1987 óta a régió ügyfelei megbízhatnak a legmagasabb minőségű termékekben és a kiváló szolgáltatásban.

Altecnic

A Caleffi csoporton belül Pressco Spa foglalkozik a forró bélyegzéssel (préselés) és a sárgaréz mechanikai feldolgozásával. A préselő részleg 21 db, 200 és 800 tonna közötti présből - amelyek képesek 40 g-tól 6000 g-ig terjedő elemeket legyártani -, és 7 automatizált nyíró állványból áll. Az ügyfelek számára a felületi kezelések nagy választéka áll rendelkezésre: fekete, polírozott, antik, szalagpolírozott és homokfúvott, különböző durvasággal, a rendelkezésre álló lágyító és feszültségmentesítő hőkezelések mellett. A mechanikus feldolgozó részleg specializációja a sapkák és anyák különböző felületi és galvanikus kezeléssel: nikkel bevonat, króm bevonat, stb. Az új projektek elemzése, és a szükséges eszközök tanulmányozása és megvalósítása mind házon belül történik.

Pressco

Az 1988-ban alapított All Valve Industries egy épületgépészeti forgalmazó, amely nagy sikernek örvend az ausztrál piacon.

2011 óta ez a sokéves Caleffi partner teljes része a Csoportnak: sikeresen terjeszti termékeinket, miközben megőrizte a menedzsment függetlenségét és multi-brand értékesítési modelljét.

Allvalve

Az 1949-ben alapított CRISTINA Csaptelepek az évek múltával az iparág egyik legnagyobb főszereplőjévé vált, a szaniterek és kiegészítők piacának egyik referenciájává, amely képes előrejelezni a design trendeket és innovatív, szép, funkcionális és környezettudatos megoldásokat kínálni. A 4 telephellyel, 35 ezer négyzetméter alapterülettel és 250 alkalmazottal rendelkező CRISTINA Srl. ma még büszkébb, mint valaha a "made in Italy" címkéjére, amelyet immáron 70 országban forgalmaznak.

Cristina

Az Ekinex-et 2012-ben egy, a domotikát és különösen a KNX szabványt szakértő műszaki csoport indította el. Az első tanúsított terméksorozat lefejlesztése után, 2014-ben hivatalosan is közzétette a weboldalát, amely kapcsolatot teremt az domotika és épületgépészeti automatizálás számos szereplőjével, így az építészekkel és a belsőépítészekkel is. Az Ekinex jelenleg a világ 98 országában van jelen, szakértelmének és a jellemzően olasz minőségi formatervezésének exportálásával. Kutatási és fejlesztési laboratóriumaink olyan vezérlőrendszereket hoztak létre házak és épületek számára, amelyek ötvözik a domotika technológiáját és az innovációt, a formatervezés esztétikájával és a részletekre való figyelmmel.

www.ekinex.com