09 March 2016

MCE 2016: вече сме готови

 

На щанда на Cleffi , не само продукти ,а самата компания каквато е - със солидни ценности ,високи стремежи , истински хора.

НАДНИКНЕТЕ ЗАД КУЛИСИТЕ

Проектиран от архитект Giorgia Giordano от  Kibox, щандът на Caleffi на  MCE 2016 не просто излага нашите продукти на показ,а наистина дава възможност да представим  Caleffi ,като компания каквато е - със солидни ценности ,високи стремежи , истински хора и местата където се случва всичко това.

Един бегъл поглед  веднага разкрива колко важно е производството в Италия в сърцето на Caleffi ,преобладаващите цветове са бяло,червено и зелено: преднамерен и стратегически избор прдставен с цветовете на Италианския флаг.Какво би могло по-добре да изрази дълбоко вкоренената гордост на Caleffi от таланта на  нацията? Това убеждение ги съпътства вече 55 години.

Щандът се състои от три главни пространства,като  всяко носи определено архитектурно и символично значение:

  • ПРОДУКТОВА ЗОНА: ПРОИЗВОДСТВО

Индустриалната насока и техническите материали,които използваме и представяме са показателни за това колко силно ние се идентифицираме с италианския инженеринг сектор - област,която се разраства бързо и компетентно в световен мащаб,елегантно запазвайки собствената си същност.Сърцето на нашето производство е запазено,докато същевременно проникваме на световните пазари с гигантски крачки, и разширяваме предлаганите от нас компоненти  за отоплителни и водопроводни системи, за да задоволим един постоянно развиващ се  пазар.

Горната част на щанда издигаща се внушително на повече от 300 квадратни метри в продуктовата зона е замислена да изглежда впечатляващо и драматично.Тя е корона на щанда на Caleffi подчертаваща неговата същност и привличаща вниманието на изложеното под нея.На комуникативно ниво,тя е подставка,която представя продуктовата зона с огромни фотографии.

 

  • CUBOROSSO : ИНОВАЦИИ И ОБУЧЕНИЕ

Това е най-голямата новост в нашето предсавяне на MCE 2016. От оперативна гледна точка нашият ЧЕРВЕН КУБ  е туптящото сърце, което изпомпва нови продукти и иновативни проекти от почти едно десетилетие. Caleffi реши да го представи  на изложението по един  интересен начин използвайки силата на дигиталната комуникация и превръщайки я във вълнуващо преживяване,което обяснява характера на компанията  и постоянните и инвестиции в  проучване и развитие.

От гледна точка на архитектурния изглед той е забележителен и е ядрото на целия щанд,център от който излизат, като спици на колело, другите части на конструкцията.

От идейна гледна точка той предсавлява Caleffi, като компания не само от материална гледна точка,но по-важно като носител на традиционни емоционални стойности.

 

  • ЗОНА ЗА ГОСТИ : ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Вниманието към нашите гости и нашето желание да изграждаме отношения на сътрудничество е изразено перфектно в тази зона, която е обзаведена с топли и комфортни материали.Бихме желали това да бъде един приятен момент,въздействащ,но и спокоен-специално място предлагащо усамотение с приятно и хармонично докосване.И една изненада, която не искаме да разкриваме..

 

ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ ЩАНД, НИЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖЕМ НАШИЯ СВЯТ
ЗАЛА 7, ЩАНД A41-51 / C42-52