09 March 2017

ДА СЕ СРЕЩНЕМ НА ISH

Зала 10.1 C20
КОНЦЕПЦИЯ НА ЩАНДА

Caleffi идва на  ISH Франкфурт не само за да представи новите си продукти (които са наистина много), но и въоръжен с желанието да покаже каква компания е - всички свои ценности и мечти, както и хората, които ги създават и местата, където те работят.

От пръв поглед всеки би могъл да види колко близко е италианското производство до сърцето на Caleffi-преобладаващите цветове са бяло,червено и зелено; търсен и стратегически избор символизиращ  италианския флаг. Какво би могло по-добре да изрази дълбоко вкоренената гордост на CALEFFI за таланта на своята нация? Това убеждение ги съпътства вече 56 години.

 Другата основна цел,която се усеща е да бъде прближена почти физически основната компания към международните пазари.Това е значението на Experience Wall  (Стената на опита) , където Caleffi възнамерява да покаже сбор от презентации представлявящи корпоративната идентичност и самото си сърце.Това е една стена в червено с впечатляващи размери, на която е инсталиран 7-метров  лед дисплей.Целта му е посетителите да се потопят в атмосферата, гледайки видеофилми  от италианските производствени предприятия и логистичните центрове, както и графики и емоционални текстове.

Стената от червени летви,е директна препратка към ЧЕРВЕНИЯ КУБ от италианската централа - оперативното сърце, което изпомпва нови продукти и иновативни проекти от почти едно десетилетие.

Да го представим на изложението в Германия означава символично да отворим сърцето си към международната публика,да разкажем за нашата отдаденост към нашите клиенти, към постоянното усъвършенствуване  и развитие.

 

И сега стигаме до трите основни площи на щанда, всяка от които изразява точно определено архитектурно и символично значение:

ПРОДУКТОВА ЗОНА > ПРОИЗВОДСТВО

Индустриалната насока и техническите материали,които използваме и представяме са показателни за това колко силно ние се идентифицираме с италианския инженеринг сектор - област,която се разраства бързо и компетентно в световен мащаб,елегантно запазвайки собствената си същност.Сърцето на нашето производство е запазено,докато същевременно проникваме на световните пазари с гигантски крачки, и разширяваме предлаганите от нас компоненти  за отоплителни и водопроводни системи, за да

За съжаление павилион 10.1 на Изложение Фракфурт  не позволява изграждане във  височина, така че се стремихме да използваме хоризонталното пространство,с което разполагаме  и посредством панели показващи нашата продуктова  зона и новите инсталационни системи.

CUBOROSSO > ИНОВАЦИИ И ОБУЧЕНИЕ

Това е новост в нашето предсавяне. От оперативна гледна точка нашият ЧЕРВЕН КУБ  е туптящото сърце, което изпомпва нови продукти и иновативни проекти от почти едно десетилетие. Caleffi реши да го представи  на изложението по един  интересен начин използвайки силата на дигиталната комуникация и превръщайки я във вълнуващо преживяване,което обяснява характера на компанията  и постоянните и инвестиции в  проучване и развитие. Въпреки че е  по-малък вариант от показания на MCE2016, той все пак е репер и е център на целия щанд, от който се разгръщат, като ветрило, другите части на конструкцията.

ЗОНА ЗА ГОСТИ > ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА

Вниманието към нашите гости и нашето желание да изграждаме отношения на сътрудничество е изразено перфектно в тази зона, която е обзаведена с топли и комфортни материали.Бихме желали това да бъде един приятен момент,

ЕЛАТЕ ПРИ НАС: ЗАЛА 10.1 C20!
Повече информация за ISH 2017