Downloads

BIM


 

Po ndërtojmë bibliotekën BIM të produkteve tona për projektet tuaja më të rëndësishme! 

CALEFFI është BIM READY me më shumë se 200 familje tashmë në dispozicion. Të gjitha modelet .rfa janë MODELUAR VETVETIU në Revit MEP në mënyrë që të merret cilësia maksimale e mundshme duke i lënë skedarët të lehtë mjaftueshëm për t'u përdorur dhe shkëmbyer. Çdo familje është e kompletuar me një katalog të tipit .txt që përmban të gjitha variablat parametrike të objektit dixhital. Familjet tona janë krijuar me qëllim që të lejohet përdorimi i funksioneve të LLOGARITJEVE në Revit

KËRKO DHE SHKARIKO PRODUKTET E DISPONUESHME PËR REVIT