226

Valvul termostatike dykëndore. Version i anës së djathtë.

Përshkrimi: 

Valvul termostatike dykëndore e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë
Version i anës së djathtë. E kromuar.
Për gypa prej bakri, një dhe shumështresor plastikë.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

* SHVK-ja: Shkalla e rrjedhjes për valvulën e pajisur me kokë
kontrollit termostatik në pozicionin e hapjes maksimale

 

 

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Aprovuar: 

  • E028

Drawings: 

Kodi

Att. radiat.

Att. tubaz.

Kvs (m3/h)*

Paketë

Pako

226412

1/2”

23 p.1,5

1,40

1

20

 

Produkte të ngjashme