5351

Valvul për reduktim presioni me tapë të zëvendësueshme, me matës presioni ose me lidhje të matësit të presionit

Përshkrimi: 

Valvul për reduktim presioni me tapë të zëvendësueshme.
Trupi prej tunxhi.
Me shkallë rregulluese presioni për rregullim manual të tij.
Tapë filtruese prej çeliku të pandryshkshëm me këllëf të tejdukshëm.
Lidhësit bashkues janë Holender M.
p max  në rrjedhën kundër rrymës: 25 bar
Shkalla e presionit fillestar në drejtim të rrymës: 1÷6 bar
Tmax e punës: 40°C.
Denduria e filtrit Ø: 0,28 mm.
Në përputhje me normativën EN 1567.
Me filtër rezervë dhe çelës për demontimin e filtrit dhe cilindrit.

*Manometri është prej çeliku të pandryshkshëm 0÷10 bar.
**Me lidhje të matësit të presionit 1/4'' F

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

  • Udhëzime për përdorimin

Kodi

 

Ambalazhi

Paketimi

535141

1/2"

1

5

535151

3/4"

1

5

535161

1"

1

5

 

Produkte të ngjashme