6440

Servomotor zëvendësues me 3 pika kontakti për valvula rrumbullake të motorizuara të serisë 6442, 6443 dhe 6444.

Përshkrimi: 

Servomotor zëvendësues me 3 pika kontakti për valvula rrumbullake të motorizuara të serisë 6442, 6443 dhe 6444
Koha e punës: 40 s
Ushqyesi: 230 V (ac) ose 24 V (ac).

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Aprovuar: 

  • CE
  • ENEC13
  • SEV

Vizatime:

Kodi

Tensioni i ushqimit (V)

Paketë

Pako

644002

230

1

10

644004

24

1

10

 

Produkte të ngjashme