7200

Pajisje transmetimi USB/radio

Përshkrimi: 

Pajisje transmetimi USB/radio + softuer SW7200
për leximin dhe shfaqjen e konsumit.
Transmetim pa tel me dy drejtime 868.0–868.6
MHz, max.25 mW e.r.p.
Softuer i zhvilluar për sistemin operativ Microsoft®
Windows.

Shkarkime

Aprovuar: 

  • CE

Kodi

 

720090

Pajisje USB/radio + softuer SW7200