683

Pajisje për matjen e prurjes. Lidhje me fllanxha.

Përshkrimi: 

Pajisje për matjen e prurjes.
Trupi prej çeliku, lidhje me fllanxha.
Duhet të bashkohet me kundër-fllanxha të sheshta EN 1092-1.
DN 32–DN 100, PN 6;
DN 125–DN 200, PN 16.
T.min÷T.max: -5÷110°C.
E pajisur me dalje për testimin e presionit, kundër-fllanxha, bulona dhe guarnicione.
Për matjen e prurjes mund të përdoret stacioni matës elektronik
FLOMET, art.130000 ( faq.170)

Shkarkime

Kodi

 

Paketë

Pako

683030 

DN 32

1

-

683040 

DN 40

1

-

683050 

DN 50

1

-

683060 

DN 65

1

-

683080 

DN 80

1

-

683100 

DN 100

1

-

683120

DN 125

1

-

683150

DN 150

1

-

683170 

DN 175

1

-

683200 

DN 200

1

-

Produkte të ngjashme