200

Kokë termostatike për valulat e arredimit të sistemeve të ngrohjes. E përberë nga sensorë, tapë dhe çelës rezistente ndaj goditjeve. Me finiturë të lartë kromi (me shkëlqim).

Përshkrimi: 

Kokë termostatike për valulat arredimin e sistemeve ngrohëse.
E përbërë nga sensorë me element mbushjeje të lëngshëm.
Për valvulat e serisë: 4001, 4003 dhe 4004.
Me finiturë të lartë kromi (me shkëlqim).
Shkallë e graduar nga ❄ deri në 5 që korrespondon me një rregullim temperature nga 7°C deri në 28°C.
Me përshtatës, tapë rezistente ndaj goditjeve dhe me çelës përkatës.

Shkarkime

Vizatime:

Kodi

Paketë

Pako

200015

1

5

Produkte të ngjashme