205

Kokë termostatike për valulat e arredimit të sistemeve ngrohëse. E përberë nga sensorë. Me finiturë të bardhë.

Përshkrimi: 

Kokë termostatike për valulat e arredimit të sistemeve ngrohëse.
E përbërë nga sensorë me element mbushjeje të lëngshëm.
Për valvulat e serisë: 4001, 4003 dhe 4004.
Me finiturë të bardhë.
Shkallë e graduar nga ❄ deri në 5 që korrespondon me një
rregullim temperature nga 7°C deri në 28°C.
Me përshtatës.

 

Shkarkime

Vizatime:

BIM model

Kodi

Paketë

Pako

205000

1

5

Produkte të ngjashme