202

Kokë termorregulluese me element mbushjeje të lëngshëm.

Përshkrimi: 

Kokë termorregulluese për valvula radiatore të ndryshueshme.
E ndërtuar me element mbushje të lëngshëm.
Me tregues të tipit LCD të temperaturës së ambjentit.
Për valvulat e serisë 338, 339, 401, 402, 455, 220, 221, 222, 223,
224, 225, 226 dhe 227.
Shkallë e graduar nga ❄ deri në 5 që korrespondon me një
rregullim temperature nga 7°C deri në 28°C
Me përshtatës.

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Vizatime:

BIM model

Kodi

Paketë

Pako

202000

1

5

 

Produkte të ngjashme