6562

Kokë (servomotor) elektrotermike me montim dhe fiksim të shpejtë, me përshtatës me kapëse.

Përshkrimi: 

Kokë (servomotor) elektrotermike
Me tregues pozicioni që hapet.
Montim me fiksim të shpejtë, me përshtatës me kapëse.
Për për kolektorët shpërndarës të serisë 662, 663, 670, 671, 668...S1 dhe për valvulat e serisë 676, 677 and 678.
Me mbyllje të zakonshme.
Ushqyesi: 230 V (ac) ose 24 V (ac)/(dc).
Konsumi i energjisë: 3 W.
Rryma e vënies në punë: ≤ 1 A.
Tmin÷Tmax e mjedisit: 0÷50°C.
Klasa e mbrojtjes: IP 54.
Gjatësia e kabllit: 80 cm.

Shkarkime

Aprovuar: 

  • CE
  • ENEC13
  • SEV

Vizatime:

Kodi

Tensioni i ushqimit (V)

Paketë

Pako

656212

230

1

10

656214

24

1

10

 

Produkte të ngjashme