7000

Kllapë me fletë metalike të galvanizuara për fiksimin e modulit hidraulik PLURIMOD®

Përshkrimi: 

Kllapë me fletë metalike të galvanizuara për fiksimin e modulit
hidraulik PLURIMOD ® . E pajisur me:
- 1 çift valvulash sferë teleskopike 3/4” M
- 1 çifte valvulash sferë 3/4” M;
- 2 tuba shpëlarës për larjen fillestare të sistemit
- çift upash dhe vidash për fiksim në mur.

Shkarkime

Code  

700005 002