120

FILTËR

Përshkrimi: 

Kombinim filtri dhe valvule rrumbullake.
Trupi prej tunxhi. 
Fisheku (cilindri në brendësi) i filtrit prej çeliku të pandryshkshëm.
Shtypja max e punimit: 25 bar.
Temperatura min-max: 0÷110°C.
Përqindja max e glikolit: 50%.
Dendësia e rrjetëzës së filtrit Ø: 1/2”÷1 1/4”: 0,87 mm; 1 1/2” e 2”: 0,73mm.
Me dy lidhësa për valvulën shkarkuese dhe matjen e presionit.
Në rast të izolimit të tubave doreza e dyanshme mund të zëvendësohet me dorezë të zgjatur (seria 117, shih faqe 232).

 

 

 

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

  • Udhëzime për përdorimin

Aprovuar: 

  • ACS

Vizatime:

Kodi

 

Kv(m³/h)

Cope

Kutia

120141 000

1/2"

    6,87

   1

   -

120151 000

3/4"

   7,25

   1

   -

120161 000

1"

  16,65

   1

   -

120171 000

1 1/4"

  17,23

   1

   -

120181 000

1 1/2"

   39,13

   1

   -

120191 000

   2"

   39,69

   1

   -

 

Produkte të ngjashme