675

Dollapi për shpërndarës me lartësi dhe thellësi të rregullueshme

Përshkrimi: 

Dollapi për shpërndarës me lartësi dhe thellësi të rregullueshme.
Për shpërndarësit e serisë 671.
Mbyllet me shul.
Thellësia është e rregullueshme nga 80 deri 120 mm.
Lartësia e rregullueshme nga 235 do 325 mm.

Shkarkime

Vizatime:

Kodi

(l x gj x th)

Cope

Kutia

675060

550 x 600 x 80–120

1

-

675080

550 x 800 x 80–120

1

-

 

Produkte të ngjashme