120

AUTOFLOW® - Kombinim filtri dhe valvule rrumbullake

Përshkrimi: 

Kombinim filtri dhe valvule rrumbullake.
Trupi prej tunxhi. 
Fisheku (cilindri në brendësi) i filtrit prej çeliku të pandryshkshëm.
Shtypja max e punimit: 25 bar.
Temperatura min-max: 0÷110°C.
Përqindja max e glikolit: 50%.
Dendësia e rrjetëzës së filtrit Ø: 1/2”÷1 1/4”: 0,87 mm; 1 1/2” e 2”: 0,73 mm.
Me dy lidhësa për valvulën shkarkuese dhe matjen e presionit.
Në rast të izolimit të tubave doreza e dyanshme mund të zëvendësohet
me dorezë të zgjatur (seria 117, shih faqe 232).

 

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

  • Udhëzime për përdorimin

Codice

 

Kv (m3/h) 

Δp minimo di 
lavoro (kPa) 

Range Δp 
(kPa) 

Conf.

Imballo

120141•••

1/2”

6,90 

10

10–95 

1 -

120151•••

3/4”

7,73 

10

10–95 

1 -

120161•••

1”

17,04 

10

10–95 

1 -

120141•••  

1/2”

6,90 

22

22–210 

1

-

120151•••  

3/4”

7,73 

22

22–210 

1

-

120161••• 

 1”

17,04

22

22–210 

1

-

120171•••  

1 1/4”

17,74

22

22–210 

1

-

120181•••  

1 1/2”

47,24

22

22–210 

1

-

120191••• 

 2”

48,89

22

22–210 

1

-

120141•••

1/2”

6,90 

40

40–390 

1 -
120151•••

3/4”

7,73

40

40–390 

1 -
120161••• 

1”

17,04

40

40–390 

1 -
120171•••

1 1/4”

17,74

40

40–390 

1 -
120181•••

1 1/4”

47,24

40

40–390 

1 -
120191••• 

2”

48,89

40

40–390 

1 -

 

Produkte të ngjashme