103

AUTOFLOW® - anësor

Përshkrimi: 

Rregullator automatik i qarkullimit AUTOFLOW®.
Trupi prej gize.
Fisheku (cilindër i brendshëm) AUTOFLOW® çeliku të pandryshkshëm.
Shtypja max e punimit: 16 bar.
Temperatura min - max: -20÷110°C
Përqindja max e glikolit: 50%
Zona e Δp:7÷100 kPa; 14÷220 kPa; 35÷410 kPa.
Qarkullimi: 0,12÷3850 m3/h.
Saktësia: ±5%.
Komplet me fllanxhë anësore EN 1092-1 PN 16, shufra bullona, dado dhe lidhës për matje. 

Për plotësimin e numrit të artikullit shih metodën e kodimit në faqet e ardhshme. 
- Shtypjet janë në dispozicion me rritje deri përafërsisht 1 m3/h.
- I mundshëm furnizimi i përmasave nga DN 400 deri DN 800, me qarkullim deri në 3850 m3/h.
* Sipas porosisë i kemi në dispozicion me lidhës anësorë 4” ANSI

 

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

  • Udhëzime për përdorimin

Codice

DN

Δp minimo di lavoro (kPa)

Portate (m³/h)

Range Δp (kPa)

103111•••

65

22

9–17

22–210

103113•••

65

40

18–23

40–390

103114••• 65 55 25–36 55–210

103121•••

80

22

9–17

22–210

103123•••

80

40

18–23

40–390

103124••• 80 55 25–36 55–210

103231•••

100**

22

18–34 

22–210

103233•••

100**

40

23–45 

40–390

103234••• 100** 55

46–73  

55–210

103141•••

125

22

18–34

22–210

103143•••

125 

40

23–45

40–390

103144••• 125 55 46–73 55–210

103151•••

150

22

40–68

22–210

103153•••

150

40

40–91

40–390

103154••• 150 55 92–145 55–210

103161•••

200*

22

80–119

22–210

103163•••

200*

40

80–159

40–390

103164••• 200* 55 160–255 55–210

103171•••

250*

22

110–187

22–210

103173•••

250*

40

110–250

40–390

103174••• 250* 55 251–400 55–210

103181•••

300

22

150–255

22–210

103183•••

300

40

150–341

40–390

103184••• 300 55 342–545 55–210

 

Produkte të ngjashme